Privacyverklaring

PRIVACYVERKLARING

Kapsalon KnipperZ neemt je privacy zeer serieus en zal informatie over je (de betrokkene) op een veilige manier verwerken en gebruiken. In deze privacyverklaring leggen wij je uit welke gegevens wij verwerken, en met welk doel we dat doen. Daarnaast kun je in deze privacyverklaring lezen over je rechten met betrekking tot onze verwerking van je persoonsgegevens. We raden je aan deze privacyverklaring aandachtig door te lezen. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met mail@knipperz.nl.

Wie is kapsalon KnipperZ ?
Kapsalon KnipperZ is een eenmanszaak . Kapsalon KnipperZ, kantoorhoudende te 5221 EA in Den Bosch aan De Meerheuvel 7, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 17187400
Kapsalon KnipperZ  is ten aanzien van de verwerking van je persoonsgegevens door kapsalon KnipperZ de verwerkingsverantwoordelijke.

Hoe gebruikt kapsalon KnipperZ  jouw gegevens?
Hieronder vind je een overzicht van de doeleinden waarvoor kapsalon KnipperZ persoonsgegevens over je verwerkt. Daarbij is telkens aangegeven welke gegevens kapsalon KnipperZ voor dat specifieke doel gebruikt, wat de juridische grondslag is om die gegevens te mogen verwerken en hoe lang de gegevens door kapsalon KnipperZ worden bewaard. Om het overzichtelijk te houden, hebben we alles gegroepeerd naar type gegevensstroom.

Marketing Doeleinde: Direct marketing
Gegevens: Naam, NAW-gegevens , E-mailadres
Grondslag: Ondubbelzinnige toestemming
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
 
Doeleinde: Loyaliteitsprogramma
Gegevens: User ID / Gebruikersnaam, E-mailadres, Telefoonnummer, Naam, Post/factuuradres
Grondslag: Ondubbelzinnige toestemming
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
   
Doeleinde: Nieuwsbrieven, verjaardagskaarten, loyaliteitssysteem
Gegevens: NAW, geboortedatum, bezoekhistorie
Grondslag: Ondubbelzinnige toestemming
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
   
Website Doeleinde: online afspraken maken
Gegevens: E-mailadres
Grondslag: Ondubbelzinnige toestemming
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
   
Andere activiteiten Doeleinde: management
Gegevens: omzet, bezoekhistorie
Grondslag: Ondubbelzinnige toestemming
Bewaartermijn: Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde
   
Hoe verkrijgen wij jouw persoonsgegevens ?
Kapsalon KnipperZ heeft gegevens over jou in bezit, omdat jij die gegevens aan ons verstrekt hebt. 

Wat zijn jouw rechten ?
Onder de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming beschik je over een aantal rechten met betrekking tot jouw gegevens en de verwerking ervan:
Inzage
Je kunt je eigen (persoons)gegevens altijd bekijken en zo nodig wijzigen in je account. Als je de persoonsgegevens wilt zien die bij Kapsalon KnipperZ over je zijn vastgelegd, kun je een verzoek tot inzage doen.
Wijzigen
Als je veranderingen wilt aanbrengen in de persoonsgegevens die je hebt gezien naar aanleiding van een inzageverzoek en die je niet zelf in je account kan veranderen, kun je een verzoek hiertoe doen bij kapsalon KnipperZ. Je kunt verzoeken dat kapsalon KnipperZ je gegevens wijzigt, verbetert, aanvult, verwijdert of afschermt.
Beperken van de verwerking
Je hebt daarnaast, onder voorwaarden, het recht om van kapsalon KnipperZ de beperking van de verwerking van je persoonsgegevens te verkrijgen.
Bezwaar maken
Als een bepaalde verwerking op grond van het ‘gerechtvaardigd belang’ van Kapsalon KnipperZ of een derde plaatsvindt, heb je het recht om bezwaar te maken tegen die verwerking.
Gegevensoverdracht
Je hebt het recht je persoonsgegevens van kapsalon KnipperZ te verkrijgen. Kapsalon KnipperZ zal deze verstrekken in een gestructureerde en gangbare vorm, die op eenvoudige wijze in andere gangbare digitale systemen te openen valt. Op deze manier kun je je gegevens ook bij een andere aanbieder onderbrengen. 
 Toestemming intrekken
Telkens wanneer de grondslag voor een bepaalde gegevensverwerking je toestemming heeft gekregen, heb je het recht die toestemming (weer) in te trekken. Dat heeft voor het verleden geen gevolgen, maar betekent wel dat wij die gegevens dan niet meer mogen verwerken. Het kan zijn dat kapsalon KnipperZ je daardoor bepaalde diensten niet meer kan leveren.

Reactie door Kapsalon KnipperZ
Een verzoek kan verstuurd worden naar mail@knipperz.nl. Kapsalon KnipperZ zal je verzoek zo snel mogelijk inwilligen en in elk geval niet later dan één (1) maand nadat kapsalon KnipperZ een dergelijk verzoek heeft ontvangen. Indien Kapsalon KnipperZ je verzoek afwijst zullen wij in ons antwoord aangeven waarom het verzoek wordt afgewezen.

Ontvangers van de persoonsgegevens
Het kan zijn dat kapsalon KnipperZ verplicht is je gegevens te verstrekken aan een derde partij, bijvoorbeeld op grond van een wettelijke verplichting.

Wat zijn cookies en hoe gebruikt kapsalon KnipperZ ze ?
Cookies zijn kleine stukjes (tekst)informatie die bij het bezoek van de website van kapsalon KnipperZ worden meegestuurd aan je browser en vervolgens op de harde schijf of in het geheugen van je computer, tablet of mobiele telefoon (hierna: “Apparaat”) worden opgeslagen. De cookies die via de website van kapsalon KnipperZ worden geplaatst, kunnen jouw apparaat of de bestanden die daarop opgeslagen staan niet beschadigen. Als we het over ‘cookies’ hebben, bedoelen we niet alleen deze kleine stukjes (tekst)informatie, maar ook vergelijkbare technieken waarmee informatie verzameld wordt, zoals bijvoorbeeld device fingerprinting.

Kan deze privacyverklaring worden gewijzigd ?
Deze privacyverklaring kan worden gewijzigd. Wij adviseren je daarom regelmatig de privacyverklaring na te lezen op eventuele wijzigingen.

Waar kan je terecht met klachten en vragen ?
Mocht je nog vragen hebben over de privacyverklaring en de wijze waarop kapsalon KnipperZ je gegevens gebruikt, dan kun je een e-mail sturen naar mail@knipperz.nl. Ook als je een klacht hebt over de manier waarop kapsalon KnipperZ jouw gegevens verwerkt kun je een e-mail sturen naar mail@knipperz.nl. Daarnaast kan je ook altijd contact opnemen met de bevoegde nationale toezichthouder op het gebied van privacybescherming. In Nederland is dit de Autoriteit Persoonsgegevens.

Openingstijden

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
9.00 - 21.00
Donderdag
9.00 - 18.00
Vrijdag
8.00 - 18.00
Zaterdag
8.00 - 14.00
Wij werken op afspraak